"M'ho van explicar i ho vaig oblidar; ho vaig veure i ho vaig entendre; ho vaig fer i ho vaig aprendre" Confuci

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

Monogràfic

Benvolgudes famílies:

Posem en el vostre coneixement que per aquest curs, el Claustre ha determinat que el tema Monogràfic a treballar simultàniament en tots els nivells durant les dues properes setmanes sigui: “EL NOSTRE BARRI”.


És la nostra intenció que els nens i les nenes de l’escola:


·    Prenguin consciència que a la nostra escola, conviuen persones que tenen cultures, llengües i costums diferents.

·    Coneguin més i millor elements de la cultura que tenim al nostre barri, així com tradicions properes. Que les apreciïn i les estimin.

·    Entenguin el nostre barri com un espai de convivència lligat amb el treball del camí amic. Que aprenguin a conviure, participar, conèixer i construir xarxa establint un diàleg permanent amb tothom i entre tothom.

·    Es mostrin sensibles pels drets i deures que tenim les persones les unes envers les altres i que es comportin d’acord amb les normes que regulen la vida quotidiana i personal com a ciutadans.

Durant 15 dies, del 7 al 18 de novembre, a cada nivell des de P-3 fins a 6è, es durant a terme un seguit d’activitats d’acord amb l’edat dels alumnes, per aconseguir els objectius esmentats.

A partir del que us parlaran les vostres filles i fills sobre les activitats fetes a classe us convidem a encetar un diàleg sobre el tema.
Creiem que les opinions dels que sou propers als nostres infants enriqueixen la tasca que ens hem proposat.

Una part dels resultats d’aquest treball serà motiu d’una exposició, el proper divendres 18 de novembre. Aquesta mostra estarà oberta a tothom qui vulgui visitar-la. Així doncs quedeu convidades i convidats.

Per tal que tothom pugui veure millor els treballs, el Centre s’obrirà a les 16:00h. L’exposició quedarà tancada a les 17:30h.Us esperem a tothom amb molta il·lusió.

Atentament,EQUIP DE MESTRES

Talk to us

085 888 5555