"M'ho van explicar i ho vaig oblidar; ho vaig veure i ho vaig entendre; ho vaig fer i ho vaig aprendre" Confuci

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

 • Escola PúblicaSagrada Familia

  Escola Pública

  Sagrada Familia

Park(ing) Day

El proper divendres 20 de setembre ens sumem com a escola a la iniciativa #parkingdaybcn2019, una activitat d'abast mundial per sensibilitzar sobre l'ús de l'espai públic compartit entre persones i vehicles. Enguany més de 70 entitats de la ciutat faran diferents actes participatius al llarg del dia. 
A l'escola, l'alumnat de 5è i de 6è farà torns, per grups, a la cantonada de Sardenya i Còrsega, a la zona de càrrega i descàrrega, per explicar les seves investigacions dels últims dos cursos sobre la contaminació de l'aire, i les seves propostes de millora. 
Ho explicaran a la resta de l'alumnat de 2n, 3r i 4t, que hi anirà per grups, i a totes les persones que s'hi acostin.  Estaran acompanyats per mestres en tot moment. 
També hi haurà representació de l'associació ISGlobal, que convidaran als visitants a col·laborar en un estudi de contaminació atmosfèrica amb maduixeres.
 
A les famílies que pugueu venir a ajudar-nos en les tasques de supervisió i acompanyament d'infants en algun moment al llarg del matí, us demanarem que ens contesteu a aquest mail dient-nos la vostra disponibilitat. 
 
Tot aquest treball s'engloba dins la Setmana de la Mobilitat i l'emergència energètica. Pensem que ens ajudarà amb el treball previst en l'Eix Transversal de novembre, sobre el Medi Ambient, que com sabeu farem tota l'escola.
 
Us adjuntem una invitació elaborada pels infants grans. 
 
 
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 
 
Més informació: 
 
 
www.parkingdaybcn.org                           #parkingdaybcn2019                            #parkingday2019

Talk to us

085 888 5555